Terapi e gjelbërt

Blog , Terapi e gjelber , Kopshtari, dean09

Sezoni i vjeshtës
Cilat bimë mund të mbillen? Cilat janë shërbimet që nevojiten? Cilat bimë mund të mbillen? Cilat janë shërbimet që nevojiten? Cilat bimë mund të mbillen? Cilat janë shërbimet që nevojiten?
Shiko më shumë
Bimët më rezistente për sezonin e vjeshtë-dimrit
Cilat bimë mund të mbillen? Cilat janë shërbimet që nevojiten? Cilat bimë mund të mbillen? Cilat janë shërbimet që nevojiten? Cilat bimë mund të mbillen? Cilat janë shërbimet që nevojiten?
Shiko më shumë
Previous
Next

Blog , Terapi e gjelber , Kopshtari, dean09

Postimet më të fundit

  Si të kujdesemi për Abelian
Guida përkujdesjeje
Dean09Admin

Abelia

Si të kujdesemi për Abelian   Si të kujdesemi për Abelian thjesht dhe me pak lodhje? Më poshtë është një guidë e thjeshtë dhe praktike se si të kujdesemi për Abelian.Të gjitha informacionet

Lexo më shumë »
kopshtet me shtrat te ngritur
Hortikulturë
Dean09Admin

Krijimi i kopshteve te ngritura

Kopshtet me shtrat te ngritur. Kopshtet me shtrat të ngritur janë bërë një nga zgjedhjet e preferuara për të apasionuarit pas kopshtarisë në vendet e urbanizuara. Kjo gjë ndodh si pasojë e thjeshtësisë

Lexo më shumë »
Si të kujdesemi për Hibiskusin
Guida përkujdesjeje
Dean09Admin

Hibiscus

Si të kujdesemi për Hibiskusin    Më poshtë është një guidë e thjeshtë dhe praktike se si të kujdesemi për Hibiskusin.Të gjitha informacionet e nevojshme që do t’ju duhen për ta mbajtur bimën

Lexo më shumë »

Hortikultura

Arti i krijimit dhe menaxhimit të ambjenteve të gjelbra.
Hortikulturë
Dean09Admin

Përse Erëzat?

Perse erezat jane nje zgjedhje e mire per ju ? Erëzat janë bimët e duhura për çdo person që kërkon të rrisë bimë

Lexo më shumë»

Arkitekture Peisazhi

Tematika mbi mënyrat dhe modelet e gjelbërimit të ambjenteve të ndryshme
  Si të kujdesemi për Abelian
Guida përkujdesjeje
Dean09Admin

Abelia

Si të kujdesemi për Abelian   Si të kujdesemi për Abelian thjesht dhe me pak lodhje? Më poshtë është një guidë e thjeshtë

Read More »
  Si të kujdesemi për Abelian
Guida përkujdesjeje
Dean09Admin

Abelia

Si të kujdesemi për Abelian   Si të kujdesemi për Abelian thjesht dhe me pak lodhje? Më poshtë është një guidë e thjeshtë

Lexo më shumë »

Arkitekture Peisazhi

Tematika mbi mënyrat dhe modelet e gjelbërimit të ambjenteve të ndryshme
  Si të kujdesemi për Abelian
Guida përkujdesjeje
Dean09Admin

Abelia

Si të kujdesemi për Abelian   Si të kujdesemi për Abelian thjesht dhe me pak lodhje? Më poshtë është një guidë e thjeshtë

Lexo më shumë »
Si te kujdesemi per Alstromerian
Guida përkujdesjeje
Dean09Admin

Alstromeria

Si te kujdesemi per Alstromerian Si te kujdesemi per Alstromerian , thjeshtë dhe me pak punë. Një nga bimët më të dashura dhe

Lexo më shumë »
error: Content is protected !!

Hyr

Mirësevjen!

TASHMë kopshtit tuaj nuk do ti mungojë asgjë!

Hyr në llogarinë tënde!