Abelia

  Si të kujdesemi për Abelian

Si të kujdesemi për Abelian   Si të kujdesemi për Abelian thjesht dhe me pak lodhje? Më poshtë është një guidë e thjeshtë dhe praktike se si të kujdesemi për Abelian.Të gjitha informacionet e nevojshme që do t’ju duhen për ta mbajtur bimën në gjëndjen e saj optimale. Previous Next

Hibiscus

Si të kujdesemi për Hibiskusin

Si të kujdesemi për Hibiskusin    Më poshtë është një guidë e thjeshtë dhe praktike se si të kujdesemi për Hibiskusin.Të gjitha informacionet e nevojshme që do t’ju duhen për ta mbajtur bimën në gjëndjen e saj optimale. Previous Next Hibscusi eshte nje bime mjaft e perdorur ne kopshtet tona. Mjaft rezistent dhe praktik , … Read more

Alstromeria

Si te kujdesemi per Alstromerian

Si te kujdesemi per Alstromerian Si te kujdesemi per Alstromerian , thjeshtë dhe me pak punë. Një nga bimët më të dashura dhe elegante për kopshtin. Gjithashtu mund ti mbani edhe si lule buqetash në ambientet e brendshme, në vazo me ujë. Previous Next Si te kujdesemi per Alstromerian.

error: Content is protected !!