Krijimi i kopshteve te ngritura

kopshtet me shtrat te ngritur

Kopshtet me shtrat te ngritur. Kopshtet me shtrat të ngritur janë bërë një nga zgjedhjet e preferuara për të apasionuarit pas kopshtarisë në vendet e urbanizuara. Kjo gjë ndodh si pasojë e thjeshtësisë dhe efikasitetit e këtyre lloj kopshtesh. Por si mund ta ideojmë dhe krijojmë një kopësht të këtij lloji?  1- Analizimi i nevojave … Read more

Përse Erëzat?

Perse erezat jane nje zgjedhje e mire per ju ? Erëzat janë bimët e duhura për çdo person që kërkon të rrisë bimë ose të krijojë një kopësht. Familja e tyre është aq e madhe dhe e shumllojshme, gjë që e bën një  familje shumë të vlerësuar bimësh. Ata që i bëjnë erëzat kaq të … Read more

error: Content is protected !!