Mbjellja e barit, Tapet apo me farë?

Diferencat dhe avantazhet e secilës metodë mbjelljeje Jeni lodhur nga barërat e këqija në kopësht, të shpërndara në mënyrë të ç’rregullt duke mbytur bimët që ti aq shumë do dhe je përkujdesur. Epo mbase të bësh kopështin me bar nuk është aq ide e keqe, ngjyra jeshile e shëndetshme do mbizotëroj, do jetë e shpërndarë … Read more

Kopshtaria

Një hap me afër me natyrën! Çfarë është kopshtaria?   Kopshtaria është një nga nëndegët e Hortikulturës, e cila është studiuar dhe vlerësuar që në lashtësi nga njeriu. Për vite me rradhë , ajo ka qenë e zhvilluar tej mase në obboret mbretërore dhe shtresën e pasur të shoqërisë. Por në këtë kohë  ajo është … Read more

error: Content is protected !!