Sherbime kopshtarie , Projektim kopshtesh , Sisteme Vaditjeje.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sherbime kopshtarie , Projektim kopshtesh , Sisteme Vaditjeje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dean 09
Kompani gjelbërimi

Rreth Nesh

Dean 09 shpk është një kompani që operon në fushën e gjelbërimit që prej vitit 2009. Ne ofrojmë zgjidhje dhe shërbime gjelbërimi rezidenciale dhe komerciale. Duke filluar me projektimin, zbatimin (instalimin) e deri në mirëmbajtjen e hapësirave të gjelbërta. Jemi të gatshëm të krijojmë ose të përmirësojmë peisazhin apo pamjen e pronës tuaj. Dean 09 shpk është e njohur për projekte të tilla si: "Gjelbërimin e rrugëve të kompleksit Rolling Hills", "Morina Palace", "Adorions Palace", "Equos Resort", "Square21"

+ 45'000m²

Sera dhe fusha prodhimi

+ 700

Lloje bimësh

53

Punëtorë

3

Qëndra biznesi

Sektorët

Projektim Kopshti

Zbatimi i projekteve të gjelbërimit është pika kryesore e kompanisë sonë. Jemi pararojë e risive në gjelbërimin urban dhe veprave të gjelbërta.

Ruajtja e identitetit të projektit është detyrimi ynë !

Pararojë e risive të produkteve të sistemeve të ujitjes , nga gjigandi Amerikan ”Hunter”!

Zbatimi i projekteve të gjelbërimit është pika kryesore e kompanisë sonë. Jemi pararojë e risive në gjelbërimin urban dhe veprave të gjelbërta.

Ruajtja e identitetit të projektit është detyrimi ynë !

Pararojë e risive të produkteve të sistemeve të ujitjes , nga gjigandi Amerikan ”Hunter”!

Projektet

Projektet tona më të fundit!

Partnerët tanë

Alone we can do so little; together we can do so much. -Helen Keller

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sherbime kopshtarie , Projektim kopshtesh , Sisteme Vaditjeje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rrjeti Dean09

Bëhu pjesë e rrjetit Dean09!

Stafi

Je i apasionuar pas kopshtarisë? Ke dëshirë të punosh në sektorin e hortikulturës dhe peisazhit? Ke dëshirë të marrësh krijimin profesional në këtë fushë jo vetëm teorikisht, por edhe në praktikë? Nëse po , mund të bëhesh pjesë e jona.

Bashkëpuno me ne!

Nëse pasionin për bimët dhe kopshtin kërkon ta kthesh në punën tënde të përditshme, zgjidhja jemi ne! Ju mundësojmë krijimin e bazës së biznesit dhe mbështetje profesionale në mbarvajtjen e tij.

error: Content is protected !!