Dyqan lulesh dhe bimesh , Garden center.

Dyqan lulesh dhe bimesh , Garden center.

 Dyqani me i madh online per kopshtin tuaj. Gjithcka qe ju duhet vetem nje klikim larg.

Agrume dhe ullinj per kompletimin e kopshtit tuaj. Ilace , dhera dhe ushqyes per cdo nevoje te kopshtit tuaj. 

Peme dekorative shumevjecare te llojeve dhe formave te ndryshme. Shkurre dekorative me gjelberim te perhershem per gardhe ose bordura.

Produktet më të fundit


Deprecated: Kartela Elementor\Scheme_Typography është vjetruar pas versionit 2.8.0! Në vend të saj përdorni Elementor\Core\Schemes\Typography. in /home/u661155422/domains/dean09.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5569

Deprecated: Kartela Elementor\Scheme_Color është vjetruar pas versionit 2.8.0! Në vend të saj përdorni Elementor\Core\Schemes\Color. in /home/u661155422/domains/dean09.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5569

Deprecated: Kartela jquery-slick është vjetruar pas versionit 2.7.0! Në vend të saj përdorni Swiper. in /home/u661155422/domains/dean09.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5569

Sukulente

Tashmë ju mund të mbani bimë në të gjitha ambjentet tuaja. Sukulentet janë bimë që  mund të mbahen edhe në ambjente me pak dritë, kërkojnë shumë pak përkujdesje dhe mbi të gjitha janë pastrues natyral i ajrit nga kimikatet e ndryshme.


Deprecated: Kartela jquery-slick është vjetruar pas versionit 2.7.0! Në vend të saj përdorni Swiper. in /home/u661155422/domains/dean09.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5569

Deprecated: Kartela jquery-slick është vjetruar pas versionit 2.7.0! Në vend të saj përdorni Swiper. in /home/u661155422/domains/dean09.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5569

Deprecated: Kartela jquery-slick është vjetruar pas versionit 2.7.0! Në vend të saj përdorni Swiper. in /home/u661155422/domains/dean09.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5569

Deprecated: Kartela jquery-slick është vjetruar pas versionit 2.7.0! Në vend të saj përdorni Swiper. in /home/u661155422/domains/dean09.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5569

Deprecated: Kartela jquery-slick është vjetruar pas versionit 2.7.0! Në vend të saj përdorni Swiper. in /home/u661155422/domains/dean09.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 5569

Dyqan lulesh dhe bimesh , Garden center.

Lule sezonale dhe bime per ambiente te brendshme. Ereza te llojeve te ndryshme dhe bime aromatike. Tapet bari special per cdo lloj pjese te kopshtit tuaj. 

error: Content is protected !!

Mirësevjen!

TASHMë kopshtit tuaj nuk do ti mungojë asgjë!

Hyr në llogarinë tënde!