Aucuba

Familja : Garryaceae

Lloji : Aucuba japonica

Versioni : Bimë të brendshme

Çmimi

1'490L

Përshkrim

Aucuba , Bime te Brendshme , Bime rezistente

Shtojini ngjyra dhe nuanca kopshtit apo ambjentit tuaj duke zgjedhur Aucuba. Tepër rezistente dhe kompakte, mjaft e durueshme ndaj kushteve të ndryshme të ambjentit, e bën atë një nga bimët më të përdorura në pjesët ku ka hije.

Informacion shtesë

Peshë 0.7 kg
Përmasa 20 × 20 × 25 cm

Specifikat

Gjerësi rritje — 1.5m
Gjatësi rritje —  2m
Rezistente ndaj thatësirave
Rezistente ndaj ngricave
Kërkesa për dritë— Gjysmë hije , hije
Dheu —I mirë drenazhuar

Përkujdesja

More Information
Mbjellja Këshillohet të mbillet me mix dheu për bimë të brendshme. Ndërrojani vazon një herë në 2-3 vjet, në varësi të rritjes.
Ujitja Këshillohet të ujitet shpesh , sidomos gjatë thatësirave.
Krasitja Krasiteni për ti ruajtur formën dhe pastrojeni nga gjethet e verdha nëse ato shfaqen.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Aucuba”

error: Content is protected !!

Mirësevjen!

TASHMë kopshtit tuaj nuk do ti mungojë asgjë!

Hyr në llogarinë tënde!