Lavandula x Intermedia 'Grosso'

Familja : Lavandula – Lavenders

Lloji : Lavandula x Intermedia ‘Grosso’

Versioni : Shkurre Dekorative

Çmimi

990L

Përshkrim

Lavandula x Intermedia ‘Grosso’ , Shkurre dekorative , Bime aromatike,  Shkurre Dekorative

Një bimë tepër rezistente dhe me gjelbërim të përhershëm. Tepër e shpejtë në rritje dhe me një kurorë të dendur plot lule gjatë pranverës.Tepër aromatike dhe me lule me përdorim shumë të gjerë. Bimë shumë e përshtatshme për bordurat   apo për tu mbajtur në vazo.

Informacion shtesë

Peshë 2 kg
Përmasa 25 × 25 × 40 cm

Specifikat

Gjerësia e rritjes — 1.5m
Gjatësia e rritjes — 1.5cm
Rezistente ndaj thatësirave
Rezistente ndaj ngricave
Ngjyra e lules  —Lejla
Kërkesa për dritë— Diell ose gjysmë hije
Dheu — I mirëdrenazhuar , miks ranor.

Perkujdesja

 
Mbjellja Mund të mbillet gjatë gjithë vitit. Këshillohet që dheu të mos mbajë shumë lagështirë.
Ujitja Sigurohuni ta ujisni në periudhat e thata dhe të nxehta.
Krasitja Krasitini lulet gjatë periudhës fund Maji mes Qershori.Lulet kanë një përdorim mjaft të gjerë.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Lavandula x Intermedia ‘Grosso’”

error: Content is protected !!

Mirësevjen!

TASHMë kopshtit tuaj nuk do ti mungojë asgjë!

Hyr në llogarinë tënde!