Si te kujdesemi per Alstromerian

Si te kujdesemi per Alstromerian , thjeshtë dhe me pak punë. Një nga bimët më të dashura dhe elegante për kopshtin. Gjithashtu mund ti mbani edhe si lule buqetash në ambientet e brendshme, në vazo me ujë.

Si te kujdesemi per Alstromerian.

Leave a Comment

error: Content is protected !!