Si të kujdesemi për Hibiskusin

   Më poshtë është një guidë e thjeshtë dhe praktike se si të kujdesemi për Hibiskusin.Të gjitha informacionet e nevojshme që do t’ju duhen për ta mbajtur bimën në gjëndjen e saj optimale.

Previous
Next

Hibscusi eshte nje bime mjaft e perdorur ne kopshtet tona. Mjaft rezistent dhe praktik , shpesh nje zgjedhje e duhur per kosphtin apo ballkonin tonë. Kjo bime qe lulezon thuajse gjate gjithe periudhes se ngrohte te vitit , ka gjethe dhe lule te medha ne krahasim me bimet e tjera shkurrore. Lulja e hibiskusit mund te jete mbi 7cm e gjere, gje qe e ben ate mjaft terheqese dhe te vecante.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Replay

Bëhu pjesë e grupit!

Merr të rejat më të fundit në fushat e kopshtarisë , hortikulturës dhe arkitkturë peisazhit.

error: Content is protected !!

Mirësevjen!

TASHMë kopshtit tuaj nuk do ti mungojë asgjë!

Hyr në llogarinë tënde!