Mbjellja e barit, Tapet apo me farë?

Diferencat dhe avantazhet e secilës metodë mbjelljeje Jeni lodhur nga barërat e këqija në kopësht, të shpërndara në mënyrë të ç’rregullt duke mbytur bimët që ti aq shumë do dhe je përkujdesur. Epo mbase të bësh kopështin me bar nuk është aq ide e keqe, ngjyra jeshile e shëndetshme do mbizotëroj, do jetë e shpërndarë … Read more

error: Content is protected !!